Тази икономическа криза ми прилича на Жан Виденовата зима,  в

...
Тази икономическа криза ми прилича на Жан Виденовата зима,  в
Коментари Харесай

Тони Симидчиева: Не искам инфлацията да изяжда парите ви

Тази икономическа рецесия ми наподобява на Жан Виденовата зима,  в която всеки ден инфлацията изяждаше парите ни и стигнахме до такава степен да не можем да плащаме заплати и обслужваме заемите си. Това е повода да затворя и двата си ресторанта в Пловдив – „ Одеон “ и пицарията в регион Тракия, споделя Тони Симидчиева, ръководител на Занаятчийската камара, ресторантьор с повече от 35 години стаж.

Не искам тази зима поради високи цени на ел.енергия и галопиращите цени на питателните артикули да заборчлявам на служащите си и да изпадна в същата обстановка. Ще изчакам да отмине това безумство, да се стабилизира страната, да се възстановява пазара на артикули и сила, и ще отворим отново, изяснява Тони.

Тя е кандидатура на Съюз на демократичните сили в коалиция ГЕРБ-СДС за Пловдив-град.

Ако вляза в бъдещия парламент, а това е допустимо единствено с преференциален избор за мен – бюлетина 24, преференция 110, моите цели ще бъдат познатите ми до болежка проблеми – в туризма, занаятите, културата. Знам, че хората, които ме познават, чакат от мен да работя за решаването им, ще ми гласоподават доверие, а аз ще направя всичко допустимо да го оправдая, споделя още Тони Симидчиева, чиято кандидатура поддържа персонално президентът (1997 – 2002) Петър Стоянов в родния си Пловдив преди ден.

Стоянов съобщи, че е време персони да влязат в политиката след дълги години на обезличаване на политическия живот и елити. Той има вяра абсолютно на Тони Симидчиева, която познава повече от 35 година Тя никого ге съобщи, не промени на идея – в противен случай, направи всичко допустимо да оказва помощ и на просвета, и на туризъм, и на спорт.

Искам да прикани пловдивчани да гласоподават без значение от умората от поредицата избори и отчаяние от новите политически обединения, споделя Тони Симидчиева.

Всички носим отговорност за избирането на устойчиво, постоянно държавно управление, което незабавно да се заеме с решение на всички проблеми, които ще създадат прекосяването през рецесиите по-леко както на хората, по този начин и на всички бизнеси в страната, заключи тя ден преди края на акцията си.

ОЧАКВАЙТЕ УТРЕ – ИНТЕРВЮ С ТОНИ СИМИДЧИЕВА, БЮЛЕТИНА 24, ПРЕФЕРЕНЦИЯ 110
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР